Werkwijze

Home - Werkwijze

1

Stap één kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw onderneming!

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek waarbij ik heel erg benieuwd ben naar wat voor onderneming jij hebt. We bespreken je wensen. Wat jij wilt en hoe je wilt dat dat er ongeveer uit zal komen te zien.

We bespreken de mogelijkheden maar maken ook een schets van je ideeën. Heb je al kleuren in je hoofd? Wil je een sierlijk ontwerp of juist stoer. Alles schrijven we op.

2

Stap twee overzicht

Wat jij wilt maar dan duidelijk op papier

Nadat we in een gesprek hebben bepaald wat jij graag wilt zal ik alles uitwerken op papier. Vervolgens ontvang je van mij de bijhorende offerte waarin je alle afspraken zult terug zien. Ik zal op jouw akkoord wachten voordat ik begin aan de uitwerking.

3

Stap drie uitwerking

Jouw ideeën maar dan tastbaar

Je hebt akkoord gegeven op de offerte, dat is voor mij het startsein om te beginnen aan de uitvoering. Wat we vooraf hebben afgesproken zal ik uitwerken naar een tastbaar ontwerp. Het geen wat jij in je hoofd had zal ik omtoveren tot een eindproduct.

4

Stap vier feedback

We schaven door tot jij tevreden bent!

Wanneer ik het eerste ontwerp (of ontwerpen) voor je klaar heb liggen plannen we een gesprek waarin we de ontwerpen zullen bespreken. Alle feedback die je hebt neem ik weer mee voor wijzigingen. Ik vind het belangrijk dat jij helemaal tevreden bent over het eindresultaat!

5

Stap vijf oplevering

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent

Wanneer je helemaal tevreden bent over het eindproduct dan volgt de oplevering van het project. Je website lanceren we zodat deze kan worden bekeken door bezoekers. Vormgeving zul je ontvangen in diverse documenten zodat je ze kunt gebruiken voor jouw bestemde doel.

Posters en flyers kan ik ook direct voor je doorsturen naar een drukkerij. Na oplevering houdt ik graag contact met je om te kijken of de producten voldoen aan wat je vooraf bedacht had.

My Shopping Cart