Referenties

Home - Referenties

Wat anderen vinden

Verhalen van tevreden klanten

In de afgelopen jaren heb ik diverse bedrijven blij kunnen maken met een website, webshop, logo, promotiemateriaal of een ander mooi product. Hieronder lees je een aantal berichten van tevreden klanten. Heb jij ook hulp nodig met je website of ander mediaproduct? Neem dan zeker contact op en wie weet kan ik je helpen.

Cam EntertainmentCamiel Hemminga

Voor mijn bedrijf was ik opzoek naar een nieuwe aantrekkelijke en overzichtelijke site, na even rondvragen kwam ik bij Jorrit terecht die ik al een tijdje kende. Op zijn creatieve en doelgerichte manier van denken en bouwen heb ik een prachtige site die compleet is en mijn doelgroep erg aanspreekt. Een goede en duidelijke site waar de aandacht naar de juiste punten wordt getrokken. Ik heb er nog steeds profijt van en ik raad het iedereen zeker aan!

Brotique Angelique2

Brotique AngeliqueAngelique Koomen

Jorrit heeft mij tijdens het ontwerpen van mijn website overal bij betrokken en kwam met hele creatieve oplossingen om alles nog efficiënter aan te pakken. Als er onverwachts toch nog wat dingen waren waar ik tegenaan liep kon ik steeds op hem terugvallen en zochten we samen naar een plan van aanpak. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ben nog steeds heel blij met zijn ondersteuning!

Wessel Kort EntertainmentWessel Kort

De website die Jorrit voor mij heeft gemaakt is een van de beste investeringen die ik de afgelopen 4 jaar heb gedaan. Het is zoveel makkelijker om je connecties door te sturen naar een website waar alles op en top geregeld is en er spik en span uitziet. 5 sterren!

Schoonmaakbedrijf PoeserRichard Poeser

Een tijdje terug heeft Jorrit een website gemaakt voor mijn bedrijf.
Dit ging op een hele prettige manier en ik ben daarom ook super blij met het resultaat. Via JSocial kwam er een professionele fotograaf bij wat zorgde voor een super mooi eindresultaat.

My Shopping Cart