Over Jorrit

Home - Over Jorrit

Wie ik ben?

Mijn naam is Jorrit Schooneman, sinds 2018 ondernemer en trotse eigenaar van JSocial. Als 9 jarig jochie vond ik het al interessant om met de computer bezig te zijn. Ik maakte blogs, video’s op YouTube en websites. Nadat Ivo Schooneman mij aanbood om samen te werken aan een professionele website ontstond er een nieuwe hobby. Ik vond het zo leuk dat ik ook voor andere mensen websites ben gaan maken. Ik kreeg steeds meer kennis en heb inmiddels een mooie portfolio opgebouwd.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mediamanagement op het Mediacollege te Amsterdam. Tijdens deze opleiding is mijn liefde voor het ontwerpen van promotiemateriaal ontstaan. Flyers, posters, visitekaartjes, t-shirts, stickers, elk ontwerp is mogelijk. 

In de afgelopen jaren heb ik diverse bedrijven blij mogen maken met mijn diensten. Ik zou het leuk vinden jou ook te kunnen helpen met het opzetten van een website, flyer of je huisstijl.

De allerbeste services

Samen voor het beste

Nauw contact

Samen werken we aan het allerbeste eindresultaat. We hebben met elkaar veel overleg zodat het eindresultaat helemaal naar wens is.

Meedenkend

Je hebt zelf natuurlijk iets in je hoofd zitten, dat probeer ik uit te werken tot iets tastbaars. Hierbij denk ik met je mee in wat er allemaal mogelijk is.

Duidelijke afspraken

Duidelijkheid is voor iedereen fijn.
Vooraf bespreken we exact wat jouw wensen zijn zodat er achteraf geen problemen ontstaan.

Waarom Kiezen Voor JSocial?

Het maken van bijvoorbeeld een website brengt veel meer met zich mee dan alleen een foto en een tekst. Een poster maken doe je niet in Word, die maak je op in de juiste software waarmee de hoogste kwaliteit wordt behaalt. In de afgelopen jaren is mijn kennis steeds verder gegroeid en wil ik graag gebruiken om jou te helpen! Ik kan je helpen met onder andere:

  • het opzetten van een mooie bedrijfswebsite
  • het ontwerpen van een complete huisstijl
  • de start van je eigen webshop
  • een logo ontwerpen

Een greep uit bedrijven die ik al mocht helpen!

My Shopping Cart